marți, 23 noiembrie 2010

Ciuperci cu sos Remoulade

500 g ciuperci (de care aveţi)
4 ouă
o lingură de muştar
1/2 l ulei
o lămâie
o ceapă
un castravete proaspăt
sare şi piper


Ciupercile se fierb în apă cu sare. Între timp pregătim sosul Remoulade astfel : se face o maioneză din 2 gălbenuşuri, o lingură de muştar şi uleiul. Amestecăm în maioneză ceapa tăiată mărunt, castravetele dat pe răzătoarea mică, zeama de la lămâie, cele două albuşuri rămase de la maioneză fierte şi 2 ouă fierte tari date pe răzătoare. Sosul Remoulade se amestecă cu ciupercile fierte, răcite şi scurse de apă. Dacă e prea gros sosul adăugaţi puţină apă. Condimentaţi după gust cu sare şi piper.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu