luni, 25 octombrie 2010

Salată de ciuperci cu cartofi

ciuperci
cartofi
ceapă
măsline (preferabil verzi umplute cu morcov)
coriandru, măghiran
oţet
ulei
sare
Ciupercile se curăţă şi se spală bine, după care se fierb cu sare. Între timp se pun la fiert cartofii în coajă. Până cînd fierb ciupercile şi cartofii tăiaţi ceapa julien, frecaţi-o cu sare, o linguriţă cu vârf de coriandru măcinat, şi o linguriţă de măghiran. Ciupercile se scurg de apă şi se lasă la răcit. Cartofii curăţaţi de coajă se taie felii. Se amestecă totul cu ulei, oţet şi sare după gust. Măslinele (pe care sper că nu le-aţi uitat) pot fi şi negre, dar cele verzi adaugă un plus de culoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu