luni, 13 iunie 2011

Pastă de brânză

Oricât de mult vă place pasta de brânză din comerţ (indiferent de producător), vă garantez că aceasta o să vă placă mai mult. Şi nici nu e greu de făcut!


Ingrediente :
1/2 kg. brânză de vacă dulce
1/2 kg. telemea sărată de vacă sau caş de oaie
100 g. unt după gust (mai mult dacă brânza de vacă e mai scoaptă, mai puţin dacă e o brânză grasă , untoasă)
o ceapă mare roşie tocată mărunt
o legătură de ridichi tocate fin
o legătură mare de mărar tăiat foarte mărunt


Se mixează la robot (sau se freacă foarte bine cu o lingură de lemn) toate ingredientele. Potriviţi de gust, adăgând dacă e nevoie unt şi/sau sare.


E delicioasă unsă pe o felie de pâine, eventual servită cu roşii, sau în tartine cu o felie de salam, pastramă, etc.


Poftă bună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu