marți, 14 iunie 2011

Pastă de brânză dietetică

O variantă dietetică a pastei de brânză pentru cei care ţin la siluetă, dar şi la mâncarea gustoasă.

Ingrediente :
1/2 kg. brânză de vacă
1/2 kg. urdă
200 ml. lapte
o ceapă mare roşie tocată mărunt
o legătură mare mărar tăiat mărunt
Opţional se poate adăuga o legătură ridichi sau un ardei gras tocate fin.

Se omogenizează foarte bine toate ingredientele la robot sau cu o lingură de lemn. Dacă e necesar mai adăugaţi puţin lapte. Se adaugă după gust sare. Dacă ţineţi o dietă fără sare, adăgaţi puţin tarhon tăiat mărunt.

Se serveşte pe pâine cu roşii sau în tartine cu o felie de salam, muşchi, jambon, etc.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu