luni, 13 decembrie 2010

Salată din ouă de Phallus impudicus

10 ouă de Phallus impudicus
o ceapă mare
2 cartofi roz fierţi
câteva măsline
maioneză după gust
pătrunjel verde
puţin coriandru măcinat


Se fierb ouăle de Phallus impudicus în apă cu sare pentru 20 minute. Ceapa se taie julien, se freacă cu sare şi se clăteşte cu apă rece într-o strecurătoare (ca să nu fie prea iute). Cartofii fierţi cu sare în coajă se curăţă şi se taie felii. Ciupercile fierte se curăţă de pieliţa albă şi de stratul gelatinos şi se taie felii. Amestecăm uşor într-un vas ciupercile, ceapa, cartofii, măslinele şi maioneza. Condimentăm cu sare, piper, coriandru şi ornăm cu pătrunjel verde tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu